Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tapsa92

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 ... 106
31
Yleinen keskustelu / Vs: Halpis tuotteita?
« : 16.04.13 - klo: 15.15 »
Voidaanko siis summata hieman tätä typerää topikkia kun vastaus on jo kaikilla tiedossa sillä tavalla, että..

Ostaako joku näitä HK tavaroita muunkin syyn takia kuin sen, että ovat halvempia kuin merkkituotteet eivätkä aina niin huonoja? Eiköhän tämä ole ihan asian ydin  :wink:
Kylhä niit muitakin on, esim akkuja, radioita jotka ovat suurempia ongelmia, halpiskopiot tuo hallaa muille radiolle häiriöllään ja lipo akut posahtelee siellä ja täällä, kun halpiksessa akuissa ei oo ees tarkastettu lipon napaisuus siihen vaa heitetään johot ja koppa ja myynti hyllyille. Ei ole tarkoitus haukkua, mutta näin se on tuotteilla on oma laadun valvonta. Merkkiset tuotteet välittää laadun valvonnasta enemmän kuin halpikset.

Mitä ihmettä oikein horiset ???!! esim. Hobbycityn / Hobbyking myymät LiPo akut ovat ihan huipputavaraa verrattuna melkeinpä mihin tahansa muihin akkuihin mitä on olemassa radio-ohjattavien markkinoilla, voittavat laadullisesti esim. jenkkien "MaxAmps" merkkiset huippukalliit akut laadun ja luotettavuuden puolesta ihan 100-0 , nimimerkillä kokemusta on... Ostin kerran 10,000mAh 7,4V akkuja 2klp MaxAmpsilta, molemmat oli täyttä kuraa, alkoivat pullistelemaan ennen aikojaan vaikka käytin niitä huolellisesti ja balansoin kennot joka latauskerran yhteydessä.. Jos ostaa kalliita akkuja niin suosittelen tarkastamaan liittimet jne. yleismittarilla, ettei tapahdu "onnettomuutta" ja laita sitä akun "viallisuuden" tai "huonon laadun" piikkiin. Kuraa voi saada "huippumerkiltäkin", kuten esim. edellämainitulta MaxAmpsilta.

Halpisradioista ja servoista en sano mitään kun ostan ne euroopasta, mutta akkuja en suostu mistään muualta enää nykyään tilaamaan kuin kiinasta, vain ja ainoastaan siitä syystä että en halua surkeaa LiPo pakettia mikä maksaa 100-200eur  kun voin saada saman akun puolet halvemmalla ja paremmalla laadulla kiinasta. Vaikka takuu ei toimisi, niin sillä ei ole puolet edullisemman hinnan ansiosta paljoa merkitystä koska ostan joka tapauksessa useamman kappaleen samaa tuotetta.

32
Bensa-autot / Vs: Nutech 1:5 autot
« : 15.04.13 - klo: 17.21 »
Kerrankin asiallisen näköinen ja oloinen bensa monsteri, bling blingiä vaikka muille jakaa. Epäilemättä muutama euro saattanut upota tuohonkin värkkiin  :afro: Kelpaisi itsellekin, tosin omat mahdollisuudet rajoittuvat tällä hetkellä lähinnä haaveisiin tuosta monsusta.. Itse en kyllä uskaltaisi pitää alumiinisia tukivarsia noinkin ronskin kokoisessa menopelissä, ei kannata pahemmin saada osumaa niihin.

33
Sähköautot / Vs: kokemuksia harjattomista moottoreista!
« : 10.04.13 - klo: 14.04 »
Ei vakuuta, kestää vain 4S. Jos haluut joskus 6S akut niin jotai muuta tilalle. Enkä jaksa uskoa että 2hp irtoais tehoa, voi olla tai sit voi olla että ei lähellekkään.

34
Radiolaitteet / Vs: Kopropo eurus ja kopropo ex-1 kiy
« : 08.04.13 - klo: 14.26 »
Mitä tässä radiossa ei olisi  :afro:

35
Sähköautot / Vs: Kershaw Designs- autot
« : 31.03.13 - klo: 20.28 »
Ehkä olisi kannattanut miettiä etukäteen ulkomailta eksoottisen auton tilaamista, eli saako varaosia kuinka helposti. Ei tulisi itselleni myöskään tilata sellaisesta liikkeestä tavaraa mistä ei löydy paljon hyviä kokemuksia.

36
Sähköautot / Vs: Mamba Monster 2 waterproof esc
« : 17.03.13 - klo: 18.42 »
Mjaa mulla ollut jo useammassa autossa 8mm kullatut bullet tyyppiset liittimet. Ihan normi settiä siis.

37
Yleinen keskustelu / Vs: rc moottorin valmistus
« : 14.03.13 - klo: 22.56 »
Tuntuu vaan siltä että yksityiskohtia ja vaikeita sellaisia on niin paljon että en tiedä onko järkevää kokeilla jos ei ole enemmänkin kokemusta moottoreiden rakentelusta..

38
Bensa-autot / Vs: JariV:n projekteja
« : 13.03.13 - klo: 14.36 »
Mjooh meikäläisen helkama sähkö-jopossa on rajoitettu tuo nopeus 24km/h manuskojen mukaan, eli luultavasti tuo 25km/h maksimi. Vähän virittelemällä tuollaisen saa kyllä kulkemaan yli 30km/h luultavasti.

39
Näinpä, ei tarvis aina lapioida ja ravistella autoa puhtaaksi jokaisen pikku lenkin jälkeen. Ei olisi tosiaankaan vaikeaa. Sivuikkunat voisi jopa tummentaa jollakin siihen tarkoitetulla kalvolla ja vaikkapa tarroittaa vähän. Upea peli joka tapauksessa, kelpaisi ainakin itselleni enemmän kuin hyvin.

40
Kyllä noilla sähköillä alkuun varmastikkin pääsee, ei tuo auto kovin paljoa kuitenkaan voi painaa joten luulisi riittävän potkua jonkun verran.

41
Vapaa keskustelu / Vs: Ammattinne/Tuleva ammattinne?
« : 13.03.13 - klo: 13.40 »
Työtön putkimies. Helppo päästä töihin kun ei saa mistään työkokemusta ja sitä pitäisi olla että saa edes jonkinlaisen paikan.. Tästä syystä uudelleen amikseen ja sähkö- ja automaatiotekniikkaa opiskelemaan, jos edes päästävät... Jospa sitten saisi jotain jostain.

42
Sähköautot / Vs: Kershaw Designs- autot
« : 13.03.13 - klo: 13.36 »
Minkä valmistajan nopeudensäädin kyseessä ? Googlettamalla voisit löytää noparin mallin perusteella manuaalit kyseiselle noparille ja tarkistaa asian, ellei niitä tullut auton mukana oletuksena. Tuo litteäpäinen voisi liittyä noparin ohjelmointiin.. Tai ulkoiseen dataloggeriin, joissain harvoissa nopeudensäätimissä on mahdollisuus hankkia optiona ajonaikaisen tiedonkeräykseen liittyen dataloggeri, en tosin tiedä sen tarkemmin miten sellainen liitettäisiin auton radioihin tai nopariin.. En keksi muita vaihtoehtoja. Tuo musta kaapeli on mulle mysteeri. Onko se yksinään vai löytyykö myös vastaavanlainen punainen kaapeli toiselta puolelta noparia ?

43
Makee peli mutta liian avonainen kori omaan amkuun, virittelisin kyllä jotkut ohuet lexan muovit tai pleksit ikkunoihin. Tai kokonaan uutta koria, ei avoimena.

44
Yleinen keskustelu / Vs: HK:n 100A nopari
« : 10.03.13 - klo: 21.32 »
En kauhesti uskaltaisi täällä valittaa jos olisin rikkonut (edullisia tai kalliimpia) nopareita osaamattomuuden tai huolimattomuuden takia. Nopareita ollut itselläni toistakymmentä, yksi ainoastaan mennyt rikki ja se oli LRP:n ~100eur nopari, hajosi törmäyksen yhteydessä. On tullut ajeltua kuivalla ja vesisateella, joskus jopa talvellakin.

Turhaan valitat hyväksi todetusta nopeudensäätimestä (paljon arvosteluita, suurin osa positiivisia) jos et vain ole käyttänyt niitä oikein tai olet tuhonnut ne huonon vesieristyksen takia.

45
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 4
« : 10.03.13 - klo: 04.12 »
Niin, no mulla on tuo ensimmäinen PS3 versio mikä tuli markkinoille ja se oli todellakin tyyris.. Mutta tuo ensimmäinen versio on myös kestävimpiä. Kyllä tuolla PS4 saa olla hintaa koska 8GB muistia ja muutenkin medium high-end rautaa tiedossa, ensimmäistä kertaa mihinkään konsoliin.

46
Ei mopo suinkaan mutta tuolla budjetilla luulisi venyvän reilu sata euroa lisää 680 hankkimiseen, siinä mielessä mopo valinta..

47
Sähköautot / Vs: HongNor X3e
« : 08.03.13 - klo: 15.02 »
Kyllä tuo onroad vehkeeseen vois mennä vielä ihan kivasti, ite en uskaltaisi laittaa M8 vehkeeseen tuota noparia, painoa kuitenkin löytyy melko reilusti autolla ja kisoissa voi olla aika kovan rasituksen alaisena. Kuitenkin 1:10 vehkeeseen mitoitettu. Cut-off tempit varmaan aika lähellä varsinkin kesä helteillä..

48
Miksi noin mopo näyttis tuon prossun seuraksi ? Hankkisit 680 suosiolla, parin tonnin kone kuitenkin kyseessä..

49
Bensa-autot / Vs: MCD projektit
« : 03.03.13 - klo: 15.36 »
3S1P LiPo akku ja vanha 80mm tarpeeksi ison rpm:n omaava tietokonetuuletin missä harjallinen moottori. Tietokoneen tuulettimet lähtevät pyörimään jo 5V jännitteellä (suurin osa) joten 11,1V LiPo akussa luulisi olevan tarpeeksi jännitettä, plus paino on huomattavasti pienempi kuin muissa akuissa.

50
Bensa-autot / Vs: Kopio Bajat ovat täällä...
« : 28.02.13 - klo: 22.56 »
Hmmm esim. kirkkaan punainen voisi olla hyvä, tai metallic blue. Mutta nämä ovat vain omia mielipiteitäni :azn: Huom. noi ikkunan ääriviivat suosittelen vetämään viivottimen ja mittanauhan kanssa, että saat paremman tuloksen aikaiseksi. Vapaalla kädellä piirrettynä aika karun näköistä :grin: Toisaalta koppa on muutenkin ihan vaiheessa joten eiköhän ne ollutkin tarkoitus tehdä mahdollisimman siististi.

51
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 28.02.13 - klo: 22.53 »
Kieltämättä pähee viritys, toivottavasti toimisi edes jotenkin :afro:

52
Bensa-autot / Vs: Kopio Bajat ovat täällä...
« : 28.02.13 - klo: 18.43 »
Kieltämättä yllättävän hyvää jälkeä kotitekoiseksi ! Hiomalla ja viimeistelemällä varmasti upea.

53
Tässä alassa ei kyllä juuri mitään vaikeaa ole niin kauan kun pysytään sähkövehkeissä  :grin:

54
Banaanisaarille lomaa suosittelisin, mutta viimeisenä vinkkinä sulle koska taidat olla vielä kirjoituksen ulkoasusta päätellen ala-asteella; "aloittelijan kysymyksiä (moottori, nopeudensäädin, servot)"...

55
Bensa-autot / Vs: HPI baja projektit
« : 27.02.13 - klo: 22.04 »
luulis auton alustassa olevan puol kiloo hiekkaa ja kiviä ajelun jälkeen tuon korin kanssa

56
Sähköautot / Vs: 1/6 ja 1/5 -skaalan sähköautot
« : 20.02.13 - klo: 14.23 »
En ole oikein vakuuttunut, mielummin Nutechilta vastaavaa.

57
Sähköautot / Vs: HongNor X3e
« : 18.02.13 - klo: 21.51 »
LFMAO ei tarkoita mitään, LMFAO = laughing my fucking ass off...

Kelpais kyllä X3e ! Heti kun taion jostain 1500eur ylimääräistä niin menee ehdottomasti hankintaan :afro:

58
Bensa-autot / Vs: Kopio Bajat ovat täällä...
« : 18.02.13 - klo: 21.49 »
Mistä varaosia ?

59
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 18.02.13 - klo: 21.45 »
Mulla on 8 meganen netti ja silti toimii sulavasti ilman ongelmia netflix PS3:lla. Käytän langallista nettiä, toki langatonkin löytyy mutta ei huvita käyttää sitä. Tais tulla sulle yllätyksenä että langaton on anaalista juuri tuon epäluotettavuuden takia :D ?

60
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 08.02.13 - klo: 00.03 »
Hyvä diili, sain veljeltä PS3 40eur, lisäksi piti ostaa 19eur HDMI kaapeli ja 30eur ohjain. Kerrankin jotain edullista  :afro: Hyvin pelittää BF3 Premium ja Red Dead Redemption. NHL ja GTA IV pitäis viel asentaa, sit on kaikki tarpeellinen.

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 ... 106