Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Yippo

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 21
1
Polttisautot / Vs: Ferrari F2007 Rakennus-topic
« : 19.10.11 - klo: 20.42 »
Jep eipä siinä mitään jos tuo oltaisiin myyty muutaman sadan rtr:nä, mutta hinta kun on kivunnut yli tuhannen euron niin ostajia on viilattu kyllä linssiin kun käytetään tuon laatuisia osia. Toivottavasti kenenkään innostus rc-autoiluun ei ole tähän projektiin kaatunut...

Mulla ainakin meni innostus ihan täysin :-)

2
Polttisautot / Vs: Ferrari F2007 Rakennus-topic
« : 03.05.11 - klo: 00.15 »
Täältä löytyy viikottaiset osat. Konettahan on voinut ajaa sisään jo viikko tolkulla, varsinkin jos on hommannut tankin sitä varten. Ja voihan tota jo ajaa, jos vaan värkkää kaasu/jarrulinkistön. Ite oon konetta ajanut jo vajaan pari litraa ja autoakin pari tankillista.

3
Kai sitä pitää tulla hiomaan miniä lipo-säätöihin...

4
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: jr hobby konkurssiin
« : 01.10.10 - klo: 14.05 »
JR-Hobbyn tavaraa konkurssipesän huutokaupassa.

5
Eiks se nyt toiminutkaan niin että ollaan defaulttina mukana jos ei peruta. Minä olen tulossa ajamaan.

6
ei oo vaskooleja meillä lain.

Mihin ne on hävinneet? Mitä Raksilassa käytettiin?

7

7 helmikuuta tulee aika äkkiä, onko muita vaihtoehtoja ehdottaa Olusta?

Ainakin meidän taloudessa nuo viikonloput alkaa olla "kortilla" ja maalis- sekä huhtikuussa on Kiimingissä kisa.

No mites sitten toukokuu?

Meillä kausi jatkuu katkeamatta syksyyn saakka. Sateisinä päivinä mukava olla sisällä ja ajaa "pikkuautoilla"!

Järkätään kesäkisat!  :wink:

Varmaan osalla meistäkin perhe- ja työkuviot sotkee harrastuksia, kaikille ei käy kaikki, valitettavasti. Kelkkakausikin alkamassa ja kelit eiku paranee.

On mulla ollut ajatus asfalttikisastakin ihan hupimielellä ilman ajanottoja vaikka, jos ei niitä jaksa viritellä. Oulun porukoilla pitäis olla jossain kullan huuhdonta vaskooleja molliksi, kun vaan selvitellään missä.

8

7 helmikuuta tulee aika äkkiä, onko muita vaihtoehtoja ehdottaa Olusta?

Ainakin meidän taloudessa nuo viikonloput alkaa olla "kortilla" ja maalis- sekä huhtikuussa on Kiimingissä kisa.

9
kemin kisoihin mini luokan sääntöihin suosittelen väljennystä verrattuna esim. oulun sääntöihin.
ehdotan muutoksia oulun sääntöihin verrattuna seuraavasti:

- rengas+insertti vapaa (ei toki foam renkaita)
- akku vapaa
- moottorina harjatonkin käy (epattuna arpela tyyliin)
- runkoina tamiyan m03, m04 ja m05

on nähty ajoissa ettei ko. muutoksilla ole merkitystä lopputuloksiin kosken radalla.
toivottavasti saadaan kisoihin mahdollisimman paljon ajajia ko. sääntö muutoksilla.

Jos nyt moottori kuitenkin pidettäisiin vakiona?

10
en oo ehottanu eri pvlle, vaa eri pv ku meidän treenit. Ehottomasti samaan aikaan että tulee kunnolla porukkaa. vko 5 vois olla ok sunnuntain osalta, ehkäpä. Eikä se kisaaminen meikän paikallaoloa vaadi :)

OK, ymmärsin sit väärin sun viestin. Sopiiko Kemin porukoille Mini+C12 kisa 7.2. Kemissä?

11
Kiimingin porukalla olis melko laajaa kiinnostusta lähteä Kemiin kisaamaan ja sieltä ehdotettiin heti myös C12 kisaa, mutta eri päivälle kuin Mini-kisa. Ja päiväksi sunnuntaita, koska haluavat pitää la-treenit Kiimingissä.

Jos vaan järjestävälle seuralle sopii, niin mun mielestä kumpikin kisa mahtuisi samalle päivälle.

Kyllä se mullekin sopii, mutta se oli Veskun ehdotus että eri päivillä :-) Taitaa kantaa huolta Minien pidon pilaamisesta...

12
Kuulostaa kohtuuliselta kululta kerhollemme. Osallistumismaksu ois joitain 5-10 euron luokkaa, meillä! Ruokailu varmaan ois hyvä järkätä myös kuskeille, pientä korvausta vastaan.

Kiimingissä on muistaakseni ollut kerhokisoissa osallistuminen 5e jolla katetaan lähinnä radan teippaamisesta aiheutuneet kulut (rata kun teipataan joka viikko uudelleen). Joku ruokailumahdollisuus olisi hyvä olla. Jos ei mitään muuta niin ainakin mikro ruuan lämmittämiseen. Ja kahvinkeitin :-)

13
Kiimingin porukalla olis melko laajaa kiinnostusta lähteä Kemiin kisaamaan ja sieltä ehdotettiin heti myös C12 kisaa, mutta eri päivälle kuin Mini-kisa. Ja päiväksi sunnuntaita, koska haluavat pitää la-treenit Kiimingissä.
Paljonko tämä tulisi M-Lpa:lle maksamaan? Ajanotto yms. vuokrat?

Nyt tulee näin mutu-tuntumalla, mutta jos kisa järjestetään teidän tiloissa, ts. te järjestätte (apua kyllä varmasti löytyy aikataulujen tekoon yms) ja te keräätte osallistumismaksut. Ajanoton vuokra mennee (en lupaa mitään, mutta...) esim siten että ajanoton tuovan/hoitavan henkilöiden ei tarvitse maksaa osallistumismaksua. Kerhokisoistahan teidän ei tarvitse sinänsä maksaa mihinkään viralliselle taholle mitään.

14
Kiimingin porukalla olis melko laajaa kiinnostusta lähteä Kemiin kisaamaan ja sieltä ehdotettiin heti myös C12 kisaa, mutta eri päivälle kuin Mini-kisa. Ja päiväksi sunnuntaita, koska haluavat pitää la-treenit Kiimingissä.

15
Rohkenisinko jopa vierailijoiden puolest ehdottaa 7 viikon lauantaita eli 20.2. Silloin on FTT kisa Tampereella ja Kiimingissä ei ole treenejä jolloin laskentalaite voisi olla joutilas. Ja helmikuussa ei ole mini-kisaa Kiimingissä, joten se voisi olla otollinen ajankohta.

16
Olisko Kemin porukka kiinnostunut järjestämään mini-kisan keväällä Kemissä? Uskoisin että Oulun/Kiiminkin porukasta löytyisi lähtijöitä ja laskenta voitaisiin varmaankin tuoda mukana.

17
Ja jos nyt nopeesti laittaa tilausta niin periaatteessa Englannistakin saattaa ponderi vielä ehtiä. Itse tilasin muistaakseni torstaina ja maanantaina tais olla ponderi laatikossa.

18
Tamiya / Vs: Tamiya M05 MINI COOPER
« : 06.10.09 - klo: 12.17 »
Kun tänne ei ole kukaan muu kirjoittanut niin kommentoidaan nyt tuota OSPA:n rengasvalintaa. Syyt renkaan vaihtoon olivat kuviollisten renkaiden aiheuttama pidon heikentyminen. Kuviollinen rengas tekee matolle jotain mikä heikentää maton pitoa. Toisekseen tuo slicksi taitaa olla halvempi kuin vakiorengas ja myös kestävämpi.

Ja mitä minä olen kuullut/lukenut nopeuserosta vanhan ja uuden mallin välillä niin uudessa painopiste on ilmeisesti huomattavastikin taempana -> vähemmän painoa eli pitoa vetävillä pyörillä.

19
Sähköautot / Vs: Tamiya Mini Cooper - M03 Rally Chassis
« : 15.09.09 - klo: 20.11 »
Oma Mini tuli tänään ja olen lähinnä päältäpäin koottua autoa hypistellyt. Tarvittavia osia odotellessa. Onko muilla kokemusta RTR-paketista, kun voisin melkein väittää ettei noissa renkaissa ole inserttiä ollenkaan. Ei sillä että sillä minulle olisi väliä kun Kiimingissä aletaan ajamaan slicksillä eli nuo vakiorenkaat jaa minulla käyttämättä, mutta ihmettelen vaan.

Niin ja tuota voisin ihmetellä että RTR-paketissa olevassa TEU-101BK säätimestä tulee ulos "patteripiuha" joka olisi ohjeen mukaan kytkettävä vastarin patteriliittimeen. Ongelmaksi muodostuu nyt se ettei ponderille jää liitintä vastarille...

20
Sähköautot / Vs: Tamiya Mini Cooper - M03 Rally Chassis
« : 12.09.09 - klo: 23.46 »
Tännekin on nyt Mini tulossa, RTR paketti Medasecilta noin 140e. Edullinen sanoisin. Sen lisäksi laakerit ja 3Racing iskarit, mallia V2. Ei mitään hajua, mitä eroa, mutta kuvassa näytti jousen kierteet ainakin olevan tiheämmät. Jousiin liittyykin kysymys eli mitkä jouset noihin iskareihin sopii, jos tulee muka tarvetta säätää?

21
Vapaa keskustelu / Vs: Jäljitä käyttämäsi eurosetelit
« : 26.12.07 - klo: 20.14 »
EBT:n ongelman kanssa on päästy sopuun ja tietokannat tullaan yhdistämään. Kirjatkaa setelinne joko .com tai .eu osoitteeseen, ei molempiin.

22
Vapaa keskustelu / Vs: Jäljitä käyttämäsi eurosetelit
« : 26.12.07 - klo: 12.29 »
Olipas siinäkin kirjoitusvirheitä, mutta nyt asia on pois päiväjärjestyksestä.

23
Vapaa keskustelu / Vs: Jäljitä käyttämäsi eurosetelit
« : 25.12.07 - klo: 21.42 »
EDIT.

24
Vapaa keskustelu / Vs: foorumin käyttäjien ikä?
« : 22.08.07 - klo: 18.31 »
24v mikäli oikein muistan/laskin ja tyttökaveri täyttää kämppää vedellä ja elukoilla niin ettei meinaa yhtä RC-autoa mahtua...

Ensin nauratti lueskella viestejä threadin alusta, mutta sitten se loppu lyhyeen... Isompi kämppäkin on pitänyt jo ostaa. Eikä oo enää tyttökaveria... Siitä on tullu vaimo... :shocked:

25
Minä tein vaihdon päinvastoin. Ainakaan vielä en ole saanut kerralla korjaamattomaan kuntoon vaikka telakalla onkin pariin kertaan ollut.

26
Jos aijaisitte 15.7. niin tulisin mielelläni katsomaan koska olen silloin siellä suunnallam muutenkin. LS-5 luokka kiinnostaa.

27
Ei kai tossa ole mitään muuta vikaa kun että kennoilla alkaa olla ikä täynnä. Muistelisin että mullakin nuo kyseiset kennon on aikanaan alkaneet tiristä vaikka kuinka hyvällä laturilla lataa.

28
Sähköautot / Vs: onko 1/8 tai 1/5 sähkiksiä?
« : 01.04.07 - klo: 23.51 »
Mulla on semmonen mielikuva että Schumacher tekee 1/5 -sähköautoa. Muistelisin takatuuppariksi kylläkin.

30
Osta Jose multa hyvä Yokomo kun minä en sitten kisoihin pääse maksamatta. Eihän apurahatutkijan lompakko sellasta kestä...

Mitenniin sun pitää maksaa ?

Olen 18. listalla niin käsittääkseni olen niitä joiden pitää omasta taskustaan kaivaa tuota 75euroa...

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 21