Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Penguin

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 84
1
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 03.10.12 - klo: 20.08 »
Ei ole jäänyt kaikista huudon kautta kauppoja tehneistä ostajista tämän foorumin nimimerkkiä tiedostoihini, mutta ainakin Racinwhitbaja (ostaja) on ansainnut parit plussat hyvin hoituneista kaupoista.

2
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 26.06.12 - klo: 14.37 »
En pysy jyvällä edes, et montako + merkkiä nykyään pitäs mun antaa nimimerkille Penguin
Monta kuiteskin, kiitos hyvistä kaupoista.

Plussat myös sinnepäin ja kiitos hyvistä kaupoista. En tiedä ketään muuta kuin 4wdkanootti, jonka kanssa kaupanteko on niin helppoa. Monen muunkin kanssa kaupat sujuu mutkattomasti, mutta tämä kauppakumppani on aivan omalla tasollaan.

3
Vääntöä täällä kyllä piisaa, mutta jos koittaa kysyä jotain asiallista, niin siihen ei osata vastata. Näytäs *HOKE* kerrankin, että sun kirjoittelu ei ole pelkkää vääntämistä. Kaikki tietävät, että olet aina oikeassa ja jos joskus et ole, niin... No eihän sellaista tilannetta tunnusteta.  :wink:

4
Vapaa keskustelu / Suuri kännykkä keskustelu!
« : 08.02.12 - klo: 00.27 »
20 vuotta tuli käytettyä Nokia luureja tai alkuvaiheessa enemmänkin raahattavia. C7 jäi toistaiseksi viimeiseksi, yhtään Windowsia ei tähän taloon tule ja nyt mennään Saksasta käytettynä hankitulla iPhonella. N9:n vois ehkä vielä museoida, sopisi hyvin minun reilun 100 Nokia-puhelimen kokoelmaan, muuten taitaa kiinnostavat Nokiat olla tulossa halvemmissa hintaluokissa.

5
Hei, kertokaapas viisaammat, kun en tiedä, paljonko tuossa 10.5t kisakoneessa on tehoa ja kv? Tai edes mikä kone se on (merkki ja malli). Osasi vähän suhteuttaa noiden meidän junnujen nelkkujen koneisiin, jotka on 10t 3500kv ja tehoa mitattu 1040W.

SCRT10 liikkuu tuolla ihan kivasti, tosin radalla noi junnut vois päästä jopa kovempaa kun vähän rajoittaisi tehoja. Vaikka sellaiset 50% aluksi.

6
pOINTER: hienosti lainattu päin tervettä.

7
Näin on. Ainakin omalla kohdallani tasan tuo yksi kysymys riittää siihen, että pystyn päättämään ketä en äänestä. Riippuen toisesta ehdokkasta joko sitten äänestän tai jätän äänestämättä.

Mitä tulee Väyrysen ehdokkuuksiin, niin ei pidä unohtaa vuotta 2000, jolloin Paavo Väyrynen oli Esko Ahon vastaehdokkaana Keskustan presidenttiehdokkaan esivaalissa. Aho sai äänistä 64,2 %, Väyrynen 35,8 %. Paavo siis asettui ehdolle, Keskustalle ei kelvannut. Lopputulos olisi varmaankin ollut sama, riippumatta siitä kumman valitsivat, vaikka eihän sitä koskaan tiedä kuinka tyhmää kansa on.

8
Ei sitä Väyrysen ehdokuutta nytkään pystynyt estämään kukaan. Kun se kuuden vuoden tai oikeastaan viiden vuoden päästä taas ilmoittaa asettuvansa Kepun ehdokkaaksi, niin kaikki muut ehdokkaat pakenevat ja niin on taas Paavo ehdolla. Näin se on mennyt aiemminkin, mikä se sen jatkossakaan estäisi niin kauan kun henki pihisee.

9
Eikö se banneri auttanutkaan vaalivoittoon? Täytyy silti onnitella teitä, jotka tuon homppelisedän vaalityötä teitte. Osoititte kaikille miten noinkin suurta osaa kansasta voi viedä kuin päässiä narussa ja saada äänestämään ketä tahansa täysin nollaa. Kiitos myös avusta Suomen historian ylivoimaisimman vaalivoiton saavuttamisessa. Ilman teidän kaikkien työtä se ei olisi ollut mahdollinen. Erityisesti kiitos, kun estitte ikiehdokas Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle, tosin samalla teitte tästä toisesta kierroksesta vähän turhankin tylsän läpihuutojutun. Jännityksellä jään odottamaan pystyttekö voittamaan Paavon myös kuuden vuoden kuluttua. Olisihan se mukavaa pistää ennätykset uusiksi toistamiseen.  :wink:

10
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 02.02.12 - klo: 17.48 »
Ei nyt jaksa koko listaa uusia, mutta tässä viimeisen kuukauden tai kahden ajalta muutamia erittäin positiivisia kokemuksia kaupoista seuraavien nimimerkkien kanssa, kaikki ostajia:

4wdkanootti: maailman nopein maksaja
Maxxi: useita onnistuneita kauppoja
daggeri: selkeä kommunikaatio ja nopea maksaja.
Viltsu: muutama kauppa ja pelkkää positiivista sanottavaa.


11
Mielummin olisin ollut siinä luulossa, että tuo on maksettu mainos. Adblock toki tuon hoitaa ja nyt hoitaa sitten jatkossa kaikki muutkin tämän foorumin mainokset. No se tuskin on tappio kenellekään, jos huomioi sen kuinka usein ostan mitään kotimaisista kaupoista ja niiltä, joilta ostan teen ne kaupat ihan ilman mainostamistakin.

Jos olisin täällä yrittäjänä mainostamassa, niin kaksi kertaa kyllä harkitsisin mainoskampan pois vetämistä, kun foorumi alkaa avoimesti politikoimaan.

Jos tuosta armeija-asiasta ollaan ihan tarkkoja, niin ainoastaan Kekkonen, Koivisto ja Ahtisaari ovat suorittaneet varusmiespalveluksen Suomen puolustusvoimissa. Mannerheim toki oli ammattisotilas, mutta suoritti asepalveluksensa Venäjän armeijassa ja palveli sotilaana Venäjän armeijassa ennen Suomen itsenäistymistä. Kekkosta edeltävät presidentit olivat ohittaneet asevelvollisuusiän jo Suomen itsenäistyessä ja välttivät varusmiespalveluksne suorittamisen Suomen suuriruhtinaskunnassa, jossa kolmen vuoden varusmiespalvelukseen valittiin arvalla 10 % ikäluokasta, ei kuitenkaan esim. opiskelijoita. Halosen osalta luulisi jokaisen tietävän, ettei hän olisi saanut suorittaa palvelusta, vaikka olisi halunnut.

On siis saivartelua mennä sen taakse, ketkä aiemmista presidenteistä eivät ole suorittaneet asepalvelusta, vaikka toki etenkin Venäjän vallan alaisuudessa tuota "kunniaa" on varmaan vältelty minkä on kyetty ja kuka milläkin syyllä ja vakaumuksella. Todellisuus nyt kuitenkin on, että yksikään aiemmista presidenteistä ei ole palvellut siviilipalveluksessa.

Eikä ole seuraavakaan, sikäli kun se minusta riippuu. Mitäs foorumilla maksaisi Niinistön mainos puolentoista viikon ajan?

12
Polttisautot / Vs: HongNor X2 - CRT
« : 24.01.12 - klo: 21.20 »
Willpower-RC myy eBayssa alkuperäistä Hong Norin tehtaan X2-CRT-E versiota, jos kiinnostaa.

Kysymyksiin vastauksia:
- Itse laittaisin joko Castlen Monster Combon tai Hobbywingin EZRUN- tai XERUN-combon, riittävän tehokkaalla moottorilla. Jälkimmäisen halpa kopio Hobbykingiltä voisi myös tulla kysymykseen. Moottorin osalta myös Leopardin moottoreita voisi harkita.
- X2 CRT Pro-kitin mukana ei tule yhtään servoa, vaan kyseessä on rullaava polttomoottoriauto ilman moottoria ja sähköjä.
- TeknoRC:ltä, eBaysta, Hexnut Racingilta ja Google löytää lisää...
- Väärät sivut, joilta tuota luet.

Tämä sähköistäminen varmaan kuuluisi paremminkin tuonne Sähköautot -puolelle ja siellä olevaan polttiskonversiot -aiheeseen.

13
Sähköautot / Nopeudensäätimen vesisuojaus (by jesi)
« : 20.01.12 - klo: 20.55 »
Kasviöljyistä erottuu pohjalle sakka. Ei välttämättä kovin hyvä ajatellen lämmönjohtavuutta.

14
Traxxas / Traxxas Stampede, Rustler ja Bandit
« : 13.01.12 - klo: 22.31 »
Jaahas, tuo onkin varmaan ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Mitenkäs etupää pitäisi olla, nyt on hiukan aurausta mutta pitäisikö säätää nollille? Haritusta ei kait kuitenkaan tuuppiautoon kannata laittaa?

Laittaa siten kun sattuu sopivasti kääntymään kuskin mieleen. Meillä on vähän haritusta, mutta paha sanoa mikä olisi sopiva. Tuo meidän auto on alumiinirunkoinen ja säädöt voi poiketa paljonkin vakioon sopivista.

15
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede, Rustler ja Bandit
« : 08.01.12 - klo: 23.51 »
Sisärataliukastelujen jälkeen on ollut yritystä laittaa Rustlerin ajettavuutta hiukan paremalle tolalle. Aloitin projektin pyörän kulmista. Takapyörien haritusta/aurausta tuosta ei voi säätää mutta camber on nyt omien mittaustaen mukaan välillä -1 - -2 astetta.

Takapään aurausta voi "säätää" vaihtamalla Traxxas 4tecin alumiiniset takahubit. Aurausta tulee muistaakseni 1,6 astetta noilla ja ainakin sisäradalla ajettavuus parani huimasti verrattuna vakioon. En muista tarkemmin miten paljon ja mihin suuntaan ylälinkkiä piti säätää, mutta camberin säätö menee siinä samalla uudelleen tehtäväksi.

16
Sähköautot / Vs: Hong Nor SCRT10 Short Course
« : 27.10.11 - klo: 23.19 »
No ei kai SCRT10:ia mitenkään saa niin kevyeksi, että siihen lisäpainoja pitäisi ripustella? Korkeintaan säätää sitä painopistettä ja etsiä mistä saisi kevennettyä lisää.

17
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede, Rustler ja Bandit
« : 27.10.11 - klo: 23.15 »
Voi, jos se tutti puuttuu. Jos tuo taasen on vain arvelua, niin ei kun iskari auki ja tarkistamaan, onko tutti paikallaan ja oikein.

18
Sähköautot / Vs: Hong Nor SCRT10 Short Course
« : 22.10.11 - klo: 13.12 »
Onhan noita autoja nurkat väärällään, kun vaan joku ajelisi niillä. Tiedä sitten pitäisikö laittaa kiertoon, kun meidän junnukuskeilla tuntuu olevan niin paljon muutakin tekemistä kuin RC:llä ajella.

19
Mun mielestä tuosta menee 23% alvi ja 7% tulli

Kun vertailette autojen hintoja, niin laskekaa auton hinnan lisäksi mukaan todelliset rahtikulut, tullimaksu (4,7%) ja ALV (23%).  Tullimaksu lasketaan tavaran ja rahtikulujen yhteissummasta ja ALV näiden ja tullimaksun yhteissummasta. Jos tullimaksu on alle 10 euroa, niin sitä ei peritä.

Tuossa Slash 4x4 ja akku -tapauksessa autosta menee tuo 4,7 % tullia, mutta akusta ei tullia peritä. Siinäkin tapauksessa rahtikuluista peritään tullimaksu.

20
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede, Rustler ja Bandit
« : 18.09.11 - klo: 18.22 »
Onkos spurrin akseli suora ja laakerit kunnossa?

21
Sähköautot / Vs: Hong Nor CRT.5 - E
« : 14.09.11 - klo: 00.56 »
Tää projektihan stoppas hetkeksi tähän, kun yks osti tuon moottoripukin pois. Pitää taas jostain kalastella uusia osia, kun entiset ostetaan pois jo ennenkuin niistä ehtii mitään edes tekemään :wink:

22
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: LiquidRc
« : 13.09.11 - klo: 02.04 »
USPS: Track & Confirm
You entered: LN17997XXXXUS

Your Item's Status: Your item was processed through our JAMAICA, NY 11430 facility on September 07, 2011 at 11:52 am. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.

Tänään tuli kirje perille.

23
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 12.09.11 - klo: 19.43 »
Plussaa seuraaville kauppakumppaneille; päivitetyt kaupat lihavoituna:

+ kentech (myyjä, 09.09.2008)
+ Wizu (ostaja, 10.09.2008)
+ made  (myyjä, 20.09.2008)
+ Habaku (myyjä, 03.10.2008)
+ Koppa (myyjä, 23.11.2008)
+ Mikko L (myyjä, 24.11.2008)
+ Roffe (ostaja, 27.12.2008)
+ Jagemon (myyjä, 13.01.2009)
+ Youha (ostaja, 04.02.2009)
+ MikaelY (myyjä, 29.04.2009)
+ TVS (ostaja, 05.05.2009)
+ bbr-racing (ostaja 06.05.2009)
+ rampa (ostaja, 05.05.2009)
+ Madfin (ostaja, 06.05.2009)
+ Mexi (myyjä, 13.05.2009)
+ MKE (myyjä, 29.08.2009)
+ americana (myyjä, 01.08.2009)
+ Jyrki-Boy (myyjä, 04.09.2009)
+ hamietti (ostaja 30.09.2009; myyjä, 06.09.2009)
+ jtp (ostaja, 30.09.2009)
+ Slugi (ostaja, 30.09.2009)
+ jippo (myyjä, 30.09.2009)
+ wilmo (myyjä, 30.09.2009)
+ jamex (ostaja, 30.09.2009)
+ jarleski (ostaja, 02.11.2009)
+ Y-ami (ostaja, 13.11.2009)
+ uakkeri (ostaja, 02.12.2009)
+ puistokuski (ostaja, 04.12.2009)
+ Petri T (ostaja, 23.12.2009)
+ bazz (ostaja, 20.01.2010)
+ pete83 (myyjä, 10.02.2010)
+ Tursesteri (ostaja, 31.03.2010)
+ PaHa67 (ostaja, 31.03.2010)
+ Vege (ostaja, 31.03.2010)
+ Hose (ostaja, 31.03.2010)
+ JVL (ostaja, 31.03.2010)
+ Jorma01 (ostaja, 31.03.2010)
+ karvanaama (ostaja, 31.03.2010)
+ partajeesus (ostaja, 01.04.2010)
+ TomiK (ostaja, 13.04.2010)
+ LaNi5 (ostaja, 13.04.2010, 30.09.2009, 05.05.2009)
+ ampperi (ostaja, 13.04.2010)
+ Pököeemi (ostaja, 13.04.2010)
+ Löhö (ostaja, 13.04.2010)
+ RiQ (ostaja, 14.04.2010, 31.03.2010)
+ cjakyto (ostaja, 14.04.2010)
+ ax scuba (ostaja, 19.04.2010)
+ heros (ostaja, 25.04.2010)
+ JokinenM (ostaja, 29.04.2010)
+ Maccer (ostaja, 01.05.2010)
+ shrek (ostaja, 05.05.2010)
+ jblantti (ostaja, 06.05.2010)
+ tero (ostaja, 07.05.2010)
+ Nokka-akseli (ostaja, 07.05.2010)
+ hese80 (ostaja, 07.05.2010)
+ KoppimopoRacing (ostaja, 07.05.2010)
+ jesse112 (ostaja, 07.05.2010)
+ Datajätkä (ostaja, 09.05.2010)
+ jekku (ostaja, 19.05.2010, 08.04.2010)
+ Rph (ostaja, 23.05.2010)
+ aim (ostaja, 23.05.2010)
+ MiniFan (ostaja, 24.05.2010)
+ HessuH (ostaja, 30.05.2010)
+ peitsamo (ostaja, 01.06.2010)
+ Propulsion (ostaja, 02.06.2010)
+ juhku1 (ostaja, 02.06.2010)
+ sanppa75 (ostaja, 02.06.2010)
+ ismo (ostaja, 02.06.2010)
+ Korpse (ostaja, 02.06.2010)
+ Maccer (ostaja, 02.06.2010)
+ tehotikka (ostaja, 02.06.2010)
+ topcat (ostaja, 02.06.2010)
+ vps (ostaja, 02.06.2010)
+ Hyrsleri (ostaja, 21.06.2010)
+ 200t (ostaja, 23.06.2010; myyjä, 08.10.2009)
+ alhomi-4 (ostaja, 24.06.2010)
+ Shamer (ostaja, 06.07.2010)
+ Koiranputki (ostaja, 09.07.2010)
+ jp-74 (myyjä, 10.07.2010)
+ irmscher82 (ostaja, 11.07.2010)
+ prmc (ostaja, 24.07.2010)
+ JSJ (ostaja, 03.08.2010)
+ Slap (ostaja, 13.08.2010, 22.07.2010, 25.04.2010)
+ tejule (ostaja, 21.08.2010)
+ Hirfox (ostaja, 02.09.2010)
+ Viltsu (ostaja, 08.09.2010, 03.09.2010)
+ tomppa80 (ostaja, 08.09.2010)
+ Hawk (ostaja, 09.09.2010)
+ jamex (ostaja, 09.09.2010, 30.09.2009)
+ Mordex (ostaja, 09.09.2010)
+ hana79 (ostaja, 09.09.2010)
+ VSPTT (ostaja, 10.09.2010)
+ Iku (ostaja, 24.09.2010)
+ ajv (ostaja, 24.09.2010)
+ HJH (ostaja, 24.09.2010)
+ OL (ostaja, 24.09.2010)
+ jon.lindgren (ostaja, 24.09.2010, 11.07.2010)
+ -SS- (ostaja, 30.09.2010)
+ Gerri (ostaja, 31.10.2010)
+ Joginen (ostaja, 01.11.2010)
+ Ville Vainio (ostaja, 01.11.2010)
+ lasu99 (ostaja, 02.11.2010)
+ ToHe (ostaja, 05.11.2010)
+ mika.he (ostaja, 05.11.2010)
+ Ile__ (myyjä, 14.11.2010)
+ Zami (ostaja, 15.11.2010)
+ vato (ostaja, 16.11.2010)
+ Stampede (ostaja, 16.11.2010, 07.09.2010, 07.05.2010)
+ Raisu (ostaja, 28.11.2010)
+ mof (myyjä, 01.12.2010)
+ savo (ostaja, 04.12.2010, 03.11.2010, 29.10.2010, 06.05.2010)
+ Chili (ostaja, 06.12.2010)
+ mato81 (ostaja, 07.12.2010)
+ rottapaavo (ostaja, 10.12.2010, 09.09.2010, 25.04.2010)
+ cor54 (ostaja 26.12.2010)
+ Stomped (ostaja, 29.12.2010)
+ Jeremy (ostaja, 30.12.2010)
+ beck (ostaja, 02.01.2011, 08.11.2010)
+ spl (ostaja, 03.01.2011)
+ renssi (ostaja, 08.01.2011)
+ Lassi68 (ostaja, 24.01.2011)
+ rafa25 (ostaja, 19.02.2011)
+ rapsu80 (ostaja, 21.02.2011)
+ mad truck rc (ostaja, 16.03.2011)
+ cornelius (ostaja, 19.03.2011)
+ foursquare (myyjä, 04.04.2011)
+ superkyosti (ostaja, 26.04.2011)
+ jucca (ostaja, 08.05.2011)
+ pintke (ostaja, 17.05.2011)
+ OV (ostaja, 21.05.2011; myyjä, 06.12.2010, 06.05.2010)
+ kulkee (ostaja, 29.05.2011, 20.05.2011)
+ matti.l (vaihtokauppa, 29.05.2011; ostaja, 21.08.2010, 16.07.2010)
+ bastor (ostaja, 20.06.2011, 02.05.2011, 04.11.2010, 08.09.2010)
+ tuunari (ostaja, 24.06.2011; myyjä, 10.07.2010; ostaja, 08.05.2010; myyjä, 17.04.2010)
+ nestori (ostaja, 05.08.2011)
+ 4wdkanootti (ostaja, 8.9.2011, 26.07.2011, 27.03.2011)

Aloin itse jossain vaiheessa listaamaan onko kyseessä ollut myyjä vai ostaja, sillä mielestäni ainakin niillä ruusuilla on eroa riippuen siitä kumpaan suuntaan kauppaa on käyty.

24
Sähköautot / Vs: Hong Nor CRT.5 - E
« : 12.09.11 - klo: 19.25 »
Traxxasin 2,2" etuvanteita käyttäen tulee 6,5 mm lisää tilaa renkaan sivun ja korin väliin ja Stampeden hexit kun laittaa, niin saa n. 3 mm lisää. Offset on täysin sama, mutta vanne on 13 mm leveämpi ja sopivampi noille renkaille. CRT.5:n vakiovanne on noille renkaille turhan kapea. Luulen, että tuo riittää oikein hyvin, eikä aiemman kokemuksen perusteella tehnyt ainakaan SCRT10:stä mitenkään epävakaata tai levotonta. Toki se voi jonkin verran vaikuttaa, mutta enemmän varmaan vaikuttaa itse rengastus, jonka tuohon laittaa.

25
Sähköautot / Vs: Hong Nor CRT.5 - E
« : 10.09.11 - klo: 02.14 »
Tuli jokin kummallinen tarve rakentaa pikaprojektina vähän erilaisempi CRT.5, joten otin lähtökohdaksi uuden CRT.5x Pro rullaavan polttiksen, ajatuksena tehdä...Ei kun laatikko auki......ja etsimään pitkän akselivälin konversiokitin ja korin alta valmiiksi kasattu lyhytakselivälinen CRT.5 Pro......SCRT10:n pohjalevy, kardaanit ja runkojäykkärit...
...Jamminin sähkömoottoripukki, sähkömallin akkukotelo...
...suuremmat renkaat...
...vähän ruuvailua auki ja kiinni ja iskarit jousineen sovitusta varten paikalleen......joku on asentanut toisen eturenkaan väärinpäin......vai olisiko mennyt sekaisin vaan renkaat, kun takanakin on toinen väärinpäin......koriahan tämä selvästi kaipaa ja siitähän tämä koko idea lähti kun katselin hyllyssä Revon koria......ei paha, mutta jonkinlaista etupuskinta tämä kaipaisi......renkaat tulee vielä vähän turhan lähelle koria, mutta tuo korjaantunee vaihtamalla leveämmät vanteet tai levittävämmät heksit. Ehkä jopa molemmat......koristakin pitäisi peittää noita reikiä ja rengaskoteloiden aukkoja vähän trimmailla. Ehkä joku E-Maxxin koppa sopisi tätäkin paremmin, mutta mennään nyt sillä mitä hyllystä löytyy.

...niin monsteri tästä olisi tarkoitus tulla.

26
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: LiquidRc
« : 09.09.11 - klo: 13.58 »
Käypä kokeilemassa mitä USPS:n tracking sanoo tuolle koodille. Ainakin oma 3.9. tehty Liquid-tilaukseni näkyy sillä, että USPS on sen käsitellyt 7.9. eli lähtenyt on. Arvatenkin ei ole vielä saapunut, mutta eiköhän tuo ensi viikolla ilmesty.

Honkkarin osia näkyy ilmestyneen Liquidille, mutta kuvat tuntuvat olevan aivan poskellaan ja vähän on arvoitus tuleeko sieltä kuvassa näkyvä osa vai tekstissä mainittu. Toivottavasti kuitenkin jälkimmäinen.

27
Traxxas / Vs: Traxxas Stampede 4x4 (Bandit ja Rustler?)
« : 09.09.11 - klo: 13.50 »
6x11x4 laakeri on aika harvinainen, ei nyt äkkiseltään löytynyt kuin muutamasta paikasta ja kaikki metallisuojattuna. Sellaista tuohon on ihan turha laittaa, kun ei se suoja ole riittävä. Ennemmin sitten vaikka suurentelee laakeripesän, että sinne mahtuu 6x12x4 kokoinen laku. Tuli itsellä mieleen, että pitää varmaan illalla purkaa Rustleria sen verran, että saa mittailtua millainen teräsvetari sinne mahtuisi. Stampede (4x4):ssa varmaan on vähän enemmän pituussuuntaista vaihtelua vetarilla, kun joustoja on varmaan enemmän. Saiskohan joku mitattua paljonko tuon vetarin mitat on ääriasennoissaan. Kokonaispituus ja eri osien pituudet päistä niveltappiin ja niveltappien välit keskeltä.

28
Sähköautot / Vs: Eight wheeler 8x8
« : 05.09.11 - klo: 18.40 »
Laatikossa on ollut vaihteet alusta lähtien! :)

Ok. Itselle tuli 6x6:een Summitin välitykset, niin saa kone kiertää vähän enemmän ja silti pääsee ihan yhtä hiljaa, mutta tarvittaessa myös kovempaa. Sais vaan aikaiseksi tilata jakolaatikon tuohon, että saisi myös lukkodiffit paikalleen.

29
Sähköautot / Vs: Eight wheeler 8x8
« : 04.09.11 - klo: 23.08 »
Sullahan on tuossa Revon oma laatikko, joten ei kun vaihteet vielä kehiin, niin pääsee sitten tosi hiljaa tai vähän kovempaakin halutessaan.

30
Kukaan ei kai ajele RC-autolla alle 10 %:lla huippunopeudesta tai halua parkkeerata sitä millintarkasti.

PS. Voiko täällä poistaa omia viestejä?

Kyllä esim. crawlingissa ja Formula Offroadissa ajetaan myös hiljaa ja ensin mainitussa myös "paikoitetaan" millintarkasti.

Ei voi poista viestejään.

Sivuja: [1] 2 3 4 ... 84